null Nova tvornica: 800

nova tvornica: 800

14 listopada 2022
Feltre (Belluno)

Dana 14. listopada u Feltreu je održana svečanost polaganja prve cigle nove Clivet tvornice, koja će se prostirati na površini od 30.000 m2, a služit će za proizvodnju toplinskih pumpi za stambeni sektor.

Clivet je prepoznat kao mjerilo u industriji klimatizacije: Ključevi uspjeha tvrtke Care za okoliš, sveobuhvatna udobnost i energetska učinkovitost.

Stefano Bellò, glavni izvršni direktor Clivet SpA, ima sljedeće za poručiti: „Izgradnja nove proizvodne jedinice igra važnu ulogu u našem planu rasta na međunarodnim tržištima i stavljanju naše tehnologije i stručnosti u službu održive udobnosti diljem Europe i svijeta. Zapravo, omogućit će nam povećanje proizvodnje toplinskih pumpi, kako bismo zadovoljili rastuće zahtjeve tržišta, promjenjive potrebe kupaca i nove propise, poštujući pritom okoliš i optimizirajući potrošnju energije u gospodarski tako teškim vremenima.”

Ova važna prekretnica zapravo se može pripisati snažnom rastu, koji je omogućio tvrtki da bude tako uspješna.

Clivet je razvio inovativne specijalizirane sustave za uslužni sektor i industriju temeljene na krovnim jedinicama, sustavima vodenih prstenova i stambenim sustavima, uvijek s posebnom pozornošću na kvalitetu zraka. Svi Clivet proizvodi koriste plinove s malim utjecajem na okoliš, koji zadovoljavaju važeće propise, u skladu s načelima filozofije tvrtke